Pension 'Even Buiten'
Zandstraat 9
4328LM
Burgh-Haamstede, NL
T +31 (0)111 653 614

Nederlandse taal
deutsche Sprache
English language
langue française

Over pension 'Even Buiten'

Pension B&B "Even-Buiten" in Burgh-Haamstede, gemeente Schouwen-Duiveland, ligt op slechts 10 minuten (auto)rijden van de mooie monumentenstad Zierikzee en binnen 30 minuten staat u in het hart van Vlissingen, Middelburg of Goes.

"Onze nette, ruime kamers zijn allen voorzien van eigen douche met toilet, tv en gratis internet (WiFi). Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om bij ons te genieten van de verrassende en zeer smakelijke Schouwse specialiteiten in ons restaurant. In onze prima keuken bereiden wij graag uw ontbijt, lunch of diner.

"Even Buiten" bevindt zich bij het centrum van de veelzijdige badplaats Burgh-Haamstede (het sportdorp van het eiland), op fietsafstand van een van de mooiste Noordzee stranden van Nederland en direct aan de schitterende Zeepeduinen; een prachtig natuurgebied wat valt onder de bescherming van Natuurmonumenten.

In de nabije omgeving vindt u een schat aan interessante plekken: het Nationale Park Oosterschelde, de domaniale bossen van Westenschouwen, de Oosterscheldekering, het Grevelingenmeer en natuurlijk het heerlijke Noordzeestrand; 17 kilometer aan prachtige, brede zandstranden liggen hier op u te wachten. Als u dus de natuur wilt bekijken of de Deltawerken bezoeken, bent u bij "Even-Buiten" aan het perfecte adres!

Pension 'Even Buiten'

Zandstraat 9
4328LM
Burgh-Haamstede, NL
T +31 (0)111 653 614

9.2
Pension B&B waardering Zoover 9.2
9.1
Pension B&B waardering Booking 9.1