Pension 'Even Buiten'
Zandstraat 9, 4328LM
Burgh-Haamstede
T +31 (0)111 653 614

Aanbieding 3=2! Een extra dag genieten tussen 05-05-2019 en 29-05-2019.
Nederlandse taal
deutsche Sprache
English language
langue fran�aise

Nieuws & Schouwen-Duiveland

Nieuws

Krijg korting op je verblijf!
Door een aanmelding bij Natuurmonumenten kunt u korting krijgen op een verblijf bij pension Even Buiten! Lees meer!

Pension Even Buiten verbouwd
De verbouwing zit er al weer op! We hebben de afgelopen tijd heel hard gewerkt om onze kamers een nieuwe look te geven en dat is gelukt! De vijf kamers zien er goed uit, dus pension Even Buiten is helemaal klaar voor de lente en het komende seizoen. Lees meer!

Ochtendwandeling in Zeeland
Op zaterdag 28 mei wordt weer in samenwerking met Natuurmonumenten een voorjaarswandeling georganseerd door de Zeepeduinen. Deze ochtendwandeling is 5km lang, en begint bij ons Pension Even Buiten. Uiteraard is de wandeling geschikt voor iedereen! Lees meer!

Trekvogels in Nederland
Waar het in het noorden van Nederland deze winter flink gesneeuwd heeft en zelfs enige tijd code rood is afgekondigd, heeft Zeeland nog geen vlokje sneeuw gezien. Ook heeft het nog amper in deze provincie gevroren. Dat is te merken aan de kieviten: zij trekken mee met deze vorstgrens en zijn nu veel in Zeeland te zien. Lees meer!

 

Route.nl beste routeplanner
Route.nl is uitgeroepen tot beste recreatieve routeplanner van 2016 door het Nationale Business Succes Award Instituut. Deze prijs is dan ook een bevestiging dat je bij route.nl aan het goede adres bent om miljoenen fiets- en wandelliefhebbers te bereiken. Lees meer!

Voor- en najaarswandeling door Zeepeduinen
In samenwerking met Natuurmonumenten wordt er een voor- en jaajaarswandeling georganiseerd door de Zeepeduinen. De wandelingen zullen beginnen en afsluiten bij pension Even Buiten met iets lekkers. Tijdens deze wandeling door de ongerepte Zeepeduinen genieten we van het gevarieerde duinlandschap. Lees meer!

Fiets!-app en routeplein.nl
Bekijk op de Fiets!-appen op de website www.routeplein.nl prachtige en uiteenlopende fietsroutes in de buurt van pension Even Buiten. Uw verblijf in Zeeland kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder een mooie fietstocht. Lees meer!

Grote tegels wijzen toerist de weg in Zierikzee
Een twintigtal stenen medaillons in de bestrating moet de bezoeker vanaf mei de weg wijzen in monumentenstad Zierikzee, nabij pension Even Buiten. De grote tegels vormen het laatste onderdeel van de nieuwe bewegwijzering in Zierikzee. Lees meer!

Pension 'Even Buiten'

Zandstraat 9
4328LM
Burgh-Haamstede, NL
T +31 (0)111 653 614

8.7
waardering Bed and Breakfast nl 8.7
9.0
Pension B&B waardering Zoover 9
9.1
Pension B&B waardering Booking 9.1
waardering tripadvisor 5⁄5