Pension 'Even Buiten'
Zandstraat 9, 4328LM
Burgh-Haamstede
T +31 (0)111 653 614

Aanbieding 3=2! Een extra dag genieten in Februari, Maart en Oktober.
Nederlandse taal
deutsche Sprache
English language
langue fran�aise

Over pension 'Even Buiten'

Pension B&B "Even-Buiten" in Burgh-Haamstede, gemeente Schouwen-Duiveland, ligt op slechts 10 minuten (auto)rijden van de mooie monumentenstad Zierikzee en binnen 30 minuten staat u in het hart van Vlissingen, Middelburg of Goes.

"Onze nette, ruime kamers zijn allen voorzien van eigen douche met toilet, tv en gratis internet (WiFi). Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om (in overleg) bij ons te genieten van de verrassende en zeer smakelijke Schouwse specialiteiten

"Even Buiten" bevindt zich bij het centrum van de veelzijdige badplaats Burgh-Haamstede (het sportdorp van het eiland), op fietsafstand van een van de mooiste Noordzee stranden van Nederland en direct aan de schitterende Zeepeduinen; een prachtig natuurgebied wat valt onder de bescherming van Natuurmonumenten.

In de nabije omgeving vindt u een schat aan interessante plekken: het Nationale Park Oosterschelde, de domaniale bossen van Westenschouwen, de Oosterscheldekering, het Grevelingenmeer en natuurlijk het heerlijke Noordzeestrand; 17 kilometer aan prachtige, brede zandstranden liggen hier op u te wachten. Als u dus de natuur wilt bekijken of de Deltawerken bezoeken, bent u bij "Even-Buiten" aan het perfecte adres!

Pension 'Even Buiten'

Zandstraat 9
4328LM
Burgh-Haamstede, NL
T +31 (0)111 653 614

8.7
waardering Bed and Breakfast nl 8.7
9.0
Pension B&B waardering Zoover 9
9.3
Pension B&B waardering Booking 9.3
waardering tripadvisor 5⁄5