Pension 'Even Buiten'
Zandstraat 9, 4328LM
Burgh-Haamstede
T +31 (0)111 653 614

Aanbieding 3=2! Een extra dag genieten in Februari, Maart en Oktober.
Nederlandse taal
deutsche Sprache
English language
langue fran�aise

Boekingsvoorwaarden

BESTE GASTEN,

1.Legitimatie ten behoeve van ons nachtregister

Wij zijn verplicht om een nachtregister voor de gemeente Schouwen-Duiveland bij te houden. Daarom verzoeken wij u bij aankomst u te legitimeren. Identificatie is mogelijk middels paspoort, identiteitsbewijs en/of rijbewijs. Een kopie blijft in ons bezit voor onze eigen administratie. Wij gaan uiterst zorgvuldig en discreet met uw gegevens om.

2. Aansprakelijkheid

In geen geval draagt Pension 'Even buiten' enige verantwoordelijkheid voor de huurder in geval van persoonlijk letsel, verlies van of schade aan diens eigendom, hoe dan ook veroorzaakt. Ook in geval van diefstal van eigendom en/of geld draagt Pension 'Even Buiten' in geen geval enige verantwoordelijkheid

3. Annuleringen

Iedere annulering dient schriftelijk, per email of persoonlijk aan de telefoon aan Pension 'Even Buiten' bevestigd te worden. De annulering is van kracht, vanaf de datum dat Pension 'Even Buiten' dit bericht heeft ontvangen. Zonder opgave van geldige redenen wordt de eventuele gedane betaling niet teruggestort, of zijn we genoodzaakt om de overnachtings kosten toch nog in rekening te brengen. Een geldige reden is gelegen in de overmacht sfeer. Gasten via Booking.com dienen zelf bij Booking.com hun reservering ongedaan te maken! Wij kunnen dit niet doen. Bij verzuim dient u de volledige factuur aan ons te betalen.

4. Reserveringsvoorwaarden

a) U kunt telefonisch, schriftelijk of via Internet reserveren. Deze manieren van reserveren zijn voor u en Pension 'Even Buiten' bindend en rechtsgeldig.

b) Er geldt geen minimum aantal dagen voor een boeking.

5. Wijziging reservering

Het wijzigen van een eenmaal gereserveerde periode kan alleen indien Pension 'Even Buiten' schriftelijk en/of per email de mogelijkheid van wijzigen bevestigd. Indien de wijziging niet mogelijk is omdat de accommodatie bezet is valt de wijziging onder de annuleringsvoorwaarden.

6. Betalingcondities

Nadat de verhuurder akkoord is gegaan met de boeking ontvangt de huurder van Pension 'Even Buiten' een boekingsbevestiging. De betalingswijze is als volgt: na ontvangst van uw bevestiging vragen wij u de aanbetaling per bank over te maken. De restbetaling kunt u bij aankomst contant betalen of per pin.

7. Verantwoordelijkheid

De persoon die de betaling van de reserveringsbevestiging/factuur doet, is en blijft verantwoordelijk voor zijn of haar medereizigers en moet verzekerd zijn van het feit dat zij op de hoogte zijn van de boekingsvoorwaarden en de daaruit voortvloeiende verplichtingen. In geval de boekingsvoorwaarden niet worden nageleefd, heeft de eigenaar het recht om aan de huurder de toegang tot de accommodatie te weigeren. De volgende punten in het bijzonder zijn hierbij van belang:

Het aantal personen mag nooit meer bedragen dan op de reserveringsbevestiging vermeld staat. Honden zijn welkom, mits kenbaar gemaakt en in overleg. Uit hygiënisch oogpunt brengen wij extra schoonmaak kosten in rekening. Roken binnen in het Pension en Comfortkamers is niet toegestaan. Buiten en in de tuinkamer hebben wij asbakken voor u staan. Boete op de overtreding roken in huis bedraagt €50.

Bij vertrek dient u de accommodatie opgeruimd en netjes achter te laten. Anders zijn we genoodzaakt extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. Op de dag van aankomst kunt u de accommodatie vanaf 15.00 tot 20:00 uur betrekken. Indien u later wilt aankomen moet u dit aangeven bij uw reservering en kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn in verband met onze rust en de avondrust van de andere gasten. Op de dag van vertrek dient u de accommodatie uiterlijk om 11.00 uur te verlaten tenzij anders overeengekomen.

8. Vernielingen of schades

Tijdens uw verblijf in de accommodatie bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde accommodatie, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. ALLE VERNIELINGEN OF SCHADES MOETEN DIRECT GEMELD WORDEN AAN DE EIGENAAR. Bij vernielingen of diefstal schakelen altijd de politie in en zullen wij aangifte doen van het voorval. Mocht u tijdens uw verblijf uw sleutels verliezen van onze kamer(s) of deze niet inleveren bij vertrek zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen die gepaard gaan met het vervangen van de sloten. Deze kosten zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering. Wij raden u aan deze af te sluiten.

WIJ HOPEN OP UW BEGRIP VOOR HET OPSTELLEN VAN DEZE BOEKINGSVOORWAARDEN.