Pension 'Even Buiten'
Zandstraat 9, 4328LM
Burgh-Haamstede
T +31 (0)111 653 614

Aanbieding 3=2! Een extra dag genieten in Februari, Maart en Oktober.
Nederlandse taal
deutsche Sprache
English language
langue fran�aise

Handige en Leuke Links

Op deze pagina vind u leuke activiteiten, attracties en andere aantrekkelijke dingen om te bezoeken in Burg-Haamstede en omgeving in Schouwen-Duiveland.

De Stichting Dagattracties Zeeland is een samenwerkingsverband van ondernemers c.q. organisaties met een Dagattractie in het Zeeuwse Deltagebied.

Dagattracties Zeeland  

Op deze site vind je alle informatie over de verblijfsrecreatie op het eiland Schouwen-Duiveland.

Schouwen-Duiveland aan Zee  

In het zonnige Zeeland op Schouwen-Duiveland vindt u camping 'De Witte Molen' een rustige kleine familiecamping, voorzien van alle gemakken!

Camping de Witte Molen  

Op de fiets naar de Oosterscheldekering en Neeltje Jans

De bouw van de Oosterscheldekering was een groots Deltaplan project en zonder twijfel het meest indrukwekkende waterkering van Nederland.

Deltawerken / Oosterscheldekering  
Deltapark Neeltje Jans  

Het Grevelingenmeer is het grootste zoutwatermeer van West-Europa en is vooral van belang voor de watersport en recreatie.

www.grevelingen.nl/  

Een heerlijke boswandeling vanuit de boswachterij op Westerschouwen

In boswachterij Westerschouwen ligt het grootste bos van Zeeland. Staatsbosbeheer heeft vijf routes uitgezet, die gaan over zandpaden en leiden langs de mooiste plekken...

Boswachterij Westerschouwen  

Op deze site is de meest actuele Wellnes Goes korting verzameld. Hier kun je direct gebruik van maken door op een van de buttons op de site te klikken.

Sauna Goes  

Saai wordt het hier nooit: met wat geluk zoekt een groepje bruinvissen - kleine walvissen - hier vlak voor de kust naar voedsel, liggen de zeehonden uit te rusten op de drooggevallen Roggenplaat en is er het gefluit en gekrijs van de vogels die op de zandplaten naar voedsel zoeken.

Natuurpark de Oosterschelde  

Wandeling door de Zeepeduinen, direct vanuit de B≈B

De Zeepeduinen liggen direct aan Pension Even-Buiten en op enkele kilometers van zee. Het is een van de weinige ver landinwaarts gelegen duingebieden die niet zijn geschonden door intensieve landbouw, stedenbouw of naaldbosaanplant.

De Zeepeduinen - Wandelroutes  

Geschiedenis Schouwen-Duiveland in slot Haamstede

Tussen de kerk van het dorp Haamstede en de duinen verrijst in de 13e eeuw een robuuste, versterkte woontoren op het goed Haamstede. Slot Haamstede is ...

Slot Haamstede  

Tennis en Midgetgolf Renesse

Recreatief sporten in Renesse doe je bij Tennis Midgetgolf Renesse. Tennis Midgetgolf Renesse beschikt over twee gravel tennisbanen en een midgetgolfbaan met 18 banen.

Tennis Midgetgolf Renesse  
Pension 'Even Buiten'

Zandstraat 9
4328LM
Burgh-Haamstede, NL
T +31 (0)111 653 614

8.7
waardering Bed and Breakfast nl 8.7
9.0
Pension B&B waardering Zoover 9
9.3
Pension B&B waardering Booking 9.3
waardering tripadvisor 5⁄5